Er du frustreret over symptomer og ubalancer der sætter dagsordenen for dit velvære?
Længes du efter at have det godt i din krop – i dig?
Er sundhed vigtig for dig, og vil du gerne bruge holistiske og naturlige metoder til at skabe balance?

Så vil Biopati og Zoneterapi være noget for dig!


Biopati er en unik biologisk analyse- og helhedsterapi

solhat biopat og zoneterapi i frederikssund

 • Kostterapi
 • Vitaminterapi
 • Mineralterapi
 • Fedtsyreterapi
 • Symbioseterapi
 • Homøopati
 • Phytoterapi/urtemedicin

Hvis kroppen har været udsat for stress, bakterier, mangelfuld kost eller forgiftninger kan Biopati hjælpe kroppen med at genoprette en sund tilstand, således at helbred, velbefindende og livskvalitet forbedres.

I biopatien arbejdes der holistisk. Det vil sige at der arbejdes med alle de belastninger kroppen kan være udsat for – det kan være både fysiske og psykiske belastninger.

Når biopaten har klarlagt hvilke belastninger kroppen har, laves der et behandlingsprogram som består af naturlige midler, som kan vække kroppens egne selvhelbredende kræfter. Formålet med Biopati er ikke bare at behandle symptomer på sygdomme, men at fjerne årsagen til dem og på denne måde hjælpe kroppen tilbage til en sund tilstand.

Biopat og naturopath ibm (ibm står for ’ i biologisk medicin’) er en beskyttet titel, hvilket er din garanti for en kvalificeret behandler. Uddannelsen tager mellem 3-5 år

Hvad kan behandles?

Biopati kan med fordel anvendes ved mange almindelige lidelser som fx:

Hudproblemer: Psoriasis – Acne – eksem

Fordøjelsesproblemer: Tyktarmskatar – colitis – crohns – mavesår -mavesyreproblemer – dårlig fordøjelse – forstoppelse – diarre – lever,- galdeproblemer.

Hormonelle ubalancer: PMS – kraftige blødninger – uregelmæssig menstruation – overgangsalder syptomer – nedsat fertilitet hos begge køn – potenssvigt

Hjerte/kredsløbsproblemer: Forhøjet blodtryk – forhøjet kolesterol

Kroniske og autoimmune sygdomme: Astma – allergi – led problemer – gigt – stofskiftesygdomme

Akutte sygdomme: Influenza – forkølelse – blærebetændelse – mellemørebetændelse – halsbetændelse – bihulebetændelse – andre akutte infektioner.

Vægtproblemer – blodsukkerubalancer – hovedpine – søvnløshed – stress – candida albicans – amalgamforgiftninger – medicinforgiftninger.

Hvem kan bruge biopati?

Biopati kan bruges til både børn og voksne. Til sundhedsoptimering, som forebyggelse og behandling. Biopati giver en unik mulighed for at finde individuelt tilpassede løsninger. Biopati vil for de fleste gøre en mærkbar forskel.

Ved livstruende sygdom skal læge konsulteres.

Zoneterapi

Når noget i din krop ikke fungerer, kommer den i ubalance, og ubalance kan resultere i sygdom, smerter, ubehag og træthed. Zoneterapi kan genskabe denne balance ved tryk på fødderne. Under og på dine fødder findes en zone, kaldet en reflekszone, for hvert eneste område af din krop. Hvis en reflekszone er øm, er der problemer det tilsvarende sted på kroppen. Under zoneterapi behandles reflekszonerne med særlige trykkombinationer, der løser op for problemerne, så kroppen igen kommer i balance.

Zoneterapi er godt for alle – uanset hvad de døjer med.

Zoneterapi :

 • Kan styrke balancen i både krop og psyke
 • Kan fremme din almene sundhed
 • Kan lindre smerte
 • Er effektiv som behandling af en række lidelser
 • Bygger på et helhedssyn på dig og dit liv

Send en besked