I rigtig mange år har jeg lidt af nederdrægtig græsallergi, der bare blev værre og værre. Eneste lindring var til sidst indsprøjtninger med binyrebarkhormon. En løsning, jeg havde svært ved at forlige mig med. Derfor tog jeg kontakt til Jeanette, der over tre behandlinger i sommeren 2020 gjorde mig symptomfri. Jeg turde næsten ikke tro på det, men det holdt. Og nu arbejder vi på en succes mere til allergisæsonen 2021.

Min dengang 4 årige datter har også nydt godt af Jeanettes ekspertise. Igennem en enkelt biopatisk session fik hun has på vedholdende børneeksem og vandvorter.

Christina L. A.

Bedste zoneterapi jeg til dato har modtaget. Tilpas fasthed i tryk og massage til at jeg både nød det meget og havde effekt af behandlingen.
Jeanette evnede desuden på kort tid at finde essensen i mine behov og kunne også hjælpe med ideer til kost og kosttilskud. Jeg syntes Jeanette er
en meget behagelig og kompetent behandler.

Gitte W.

Fantastisk kompetent og grundig behandling. Jeg har modtaget såvel biopatisk behandling som zoneterapi hos Jeanette. Jeg kan varmt anbefale hendes kyndige vejledning.

Trine H.

Jeanette har gjort min kone Anne glad for livet igen, hun led af fordøjelses problemer og det har Jeanette klaret til ug.

Tak Jeanette Clément

Eigil  C.