I rigtig mange år har jeg lidt af nederdrægtig græsallergi, der bare blev værre og værre. Eneste lindring var til sidst indsprøjtninger med binyrebarkhormon. En løsning, jeg havde svært ved at forlige mig med. Derfor tog jeg kontakt til Jeanette, der over tre behandlinger i sommeren 2020 gjorde mig symptomfri. Jeg turde næsten ikke tro på det, men det holdt. Og nu arbejder vi på en succes mere til allergisæsonen 2021.

Min dengang 4 årige datter har også nydt godt af Jeanettes ekspertise. Igennem en enkelt biopatisk session fik hun has på vedholdende børneeksem og vandvorter.

Christina L. A.

Jeg henvendte mig til Jeanette fordi jeg gennem flere år har lidt af udslæt på hals, i nakke og ansigt. Adskillige besøg hos praktiserende læge og diverse hudlæger har været uden resultat, og jeg var ved at miste troen på at jeg nogensinde ville komme af med mit udslæt. Efter en biopatisk behandling hos Jeanette, satte hun mig i gang med diverse vitaminer og kosttilskud og anbefalede mig at blive testet for fødevare intolerancer. Jeg fulgte Jeanette råd og blev testet. To uger efter kom svaret: Jeg er allergisk over for bl.a. æg og mejeriprodukter. Efter nu 3 uger hvor jeg har udelukket disse fødevarer fuldstændigt fra min kost, er mine udslet forsvundet. Det er nærmest et mirakel. Tænk at lægerne ikke kunne hjælpe mig med det….

Jeg er så glad og taknemmelig for at jeg fandt Jeanette. Hun er grundig, kompetent og super behagelig, og jeg giver hende min varmeste anbefalinger

Tina S

Bedste zoneterapi jeg til dato har modtaget. Tilpas fasthed i tryk og massage til at jeg både nød det meget og havde effekt af behandlingen.
Jeanette evnede desuden på kort tid at finde essensen i mine behov og kunne også hjælpe med ideer til kost og kosttilskud. Jeg syntes Jeanette er
en meget behagelig og kompetent behandler.

Gitte W.

Vi er et par som har fået zoneterapi i gennem længere tid hos Jeanette. Den ene med maveproblemer som er blevet løst. Den anden med kraftige migræne anfald som næsten er væk. Jeanette er en rolig og behagelig person, hvor man slapper fuldstændig af og bare nyder behandlingen. Vi har boet på Sjælland, men er nu flyttet til Faaborg. Men vi kører stadig til Jeanette til en god omgang zoneterapi og får samtidig besøgt familien. Vi kan ikke undvære den dejlige pleje zoneterapien er hos Jeanette. Det hele forgår i ro og harmoni hos Jeanette. Kan varmt anbefales til andre.

C og F Rantzau

Fantastisk kompetent og grundig behandling. Jeg har modtaget såvel biopatisk behandling som zoneterapi hos Jeanette. Jeg kan varmt anbefale hendes kyndige vejledning.

Trine H.

Jeanette har gjort min kone Anne glad for livet igen, hun led af fordøjelses problemer og det har Jeanette klaret til ug.

Tak Jeanette Clément

Eigil  C.