Øreakupunktur er baseret på nerveforbindelser imellem krop og øre. Øret har et komplet aftegnet billede af kroppen. Når sygdom eller ubalancer opstår i kroppen, vil der i det ydre øre opstå ømme trykfølsomme punkter, der refleksmæssigt svarer til sygdommens placering. Det er disse punkter der behandles.

Ørets reflekszoner stimuleres med en meget tynd nål eller med små guldkugler. Øreakupunktur er en effektiv behandlingsmetode hvor man ofte vil kunne mærke en forskel hurtigt. Nogle gange vil en behandling være nok, andre gange må behandlingen gentages over flere omgange.

I nogle tilfælde vil øreakupunktur kunne støtte op om det behandlingsprogram du får. Hvis du er interesseret vil jeg i disse tilfælde tilbyde dig øreakupunktur som supplement til din behandling.

Afhængig af din belastnings art og hvor slem belastningen er vil behandlingen forgå i min klinik hvor du vil ligge med nåle i ørene i ca. 5-30 min. Andre gange vil jeg sætte nogle meget små nåle i ørene som du går med til de falder ud – typisk i ca. 10 dage. Til børn og dem der har særligt ubehag ved nåle behandler jeg med små guldkugler der klæbes fast i øret.